Curs: Bazele Educației Ghidate de Cai

Cui i se adresează acest curs?

Cursul ”Bazele Educației Ghidate de Cai” se adreseaza profesionistilor care lucreaza cu grupuri (trainer, coach, psiholog formator sau supervizor) și managerilor de centre de echitatie care doresc să își diversifice și diferențieze  portofoliul de activitati prin educația ghidată de cai, ca metodă performantă și creativă de formare.

Daca esti trainer independent sau lucrezi intr-o echipa de L&D (o firma de training sau un department de L&D intr-o organizatie mare) participand la Bazele EGC iti dezvolti competentele de design si facilitare de training in mod creativ si te diferentiezi. Punem mare accent pe a personaliza designul activitatilor, in acord cu nevoile beneficiarilor.

Daca esti psiholog supervizor sau formator si lucrezi cu grupuri sau familii acest curs iți permite să te diferentiezi si/sau sa obtii rezultate intr-o fractie din timpul necesar in mod obisnuit.

Daca esti coach si lucrezi cu echipe de manageri, participarea la acest curs iti va permite să creezi si mai multa valoare adaugata pentru clientii tai combinand ceea ce deja faci cu educatia asistata de cai, reducand timpul necesar atingerii obiectivelor propuse.

Daca gestionezi un centru de echitatie si vrei sa iti extinzi oferta de activitati pentru grupuri dincolo de echitatie, aici poti gasi informatiile practice necesare si viitorii colaboratori.

De ce Educație ghidată de cai?

Educația ghidată de cai reprezintă o alternativă extrem de performantă pentru activitatile de grup educationale sau de psihoterapie. EGC permite atingerea obiectivelor individuale, de echipă/grup și organizaționale în mod eficient, într-un timp extrem de scurt, cu un impact emoțional care asigură memorabilitate si transformare pe termen lung.

Unde și când este utilă educația ghidată de cai?

Metoda educației ghidată de cai poate fi inclusă în programe de formare existente sau poate reprezenta activități de sine stătătoare care sunt întotdeauna memorabile prin relevanța și impactul emoțional pe care le oferă.

Educația ghidată de cai este extrem de potrivită pentru grupuri, incepand de la familii pana la grupuri profesionale sau echipe organizationale si mergand pana la grupuri de psihoterapie, pentru teme precum dezvoltarea persoana sau dezvoltarea competențelor de leadership, management și a sub-competențelor aferente.

Conditii pentru inscriere:

Pentru Traineri, Coachi, Psihologi – minim 3 ani de experienta practica de lucru cu grupuri.

Pentru Managerii de centre de echitatie – minim 3 ani de experienta practica de lucru cu cai.

Ce competențe dezvoltă cursul “Educația Ghidată de Cai – Fundamente”?

Competențe tehnice

Competențe referitoare la persoana facilitatorului

Cât durează? Când se desfășoară?

Luni 14 – Joi 17 noiembrie 2022, 4 zile consecutive, orarul general fiind 9:30 – 18:00

Unde se desfășoară?   

Potcoava Mountain Hideaway, Sat Brebu, Comuna Runcu, Dambovita.

Ce include?

Toate activitățile și materialele necesare, spațiu de lucru (manej acoperit), două pauze de cafea și prânzul, în fiecare dintre cele 4 zile.

2 ore de consultanță pentru fiecare participant, ca sprijin pentru prima activitate de educație asistată de cai pe care o va organiza dupa participarea la acest curs, in decurs de 12 luni.

Exclude cazare, mic dejun și cina. Va recomandăm Potcoava Mountain Hideaway www.potcoava.ro care este gazda evenimentului.

Cine sunt formatorii?

https://horsetouch.ro/ionut-popescu/

https://horsetouch.ro/madalina-vintu/

 Care este programul?

Ziua 1 Ziua 2 Ziua 3 Ziua 4
Lucrul cu calul

Educația asistată de cal

Obiective, nevoi, așteptări Demo: educație asistată de cai Practică: educație asistată de cai
Lucrul cu calul

Educația asistata de cal

Gestionarea exercițiilor de la A la Z Practică: educație asistată de cai Practică: educație asistată de cai

Care este tariful?

Early bird (pana pe 14 octombrie ): 3800 lei (exclusiv TVA)

Tarif: 4400 lei (exclusiv TVA)

Modalitatea de înscriere – email direct sau via formularul de contact