Curs: Educația Asistată de Cai – Fundamente

Cui i se adresează acest curs?

Cursul ”Educația Asistată de Cai – Fundamente” se adreseaza formatorilor/ trainerilor cu experiență de minim 3 ani în domeniul formării adulților, care realizează design de activități educaționale și care doresc să își diversifice și diferențieze  portofoliul de activitate prin educația asistată de cai, ca metodă performantă și creativă de formare.

Fie ca ești formator independent, fie că lucrezi într-o echipa de Learning & Development într-un department dedicat al unei firme, aceasta experiență este potrivită pentru tine daca vrei să îți dezvolți competențele de facilitare și design educational în mod creativ. Cursul ți se adresează și dacă lucrezi în calitate de coach (intern sau extern) în special cu echipe de manageri.

Cât de oportună este această experiență pentru tine?

Îți propunem să participi la Educația Asistată de Cai- Fundamente în luna februarie 2020, astfel, vei avea la dispoziție întreg anul pentru a te diferenția în calitate de trainer sau coach.

Există doar 12 locuri disponibile la ediția din februarie 2020.

Aici vom adresa subiectele de baza privind lucrul cu calul și crearea unui parteneriat care să sprijine experiențele educaționale. Toate acestea sunt excluse din programul de certificare EAHAE. Este și motivul pentru care din punct de vedere al progrămarii Fundamente este înaintea cursului de certificare EAHAE.

Pre-condițiile pentru începerea parcursului de certificare EAHAE sunt: experiența în educatie (training/coaching) și experiența în lucrul cu calul.

De ce Educație asistată de cai?

Educația asistată de cai reprezintă o alternativă extrem de performantă de training, coaching și teambuing, care permite atingerea obiectivelor individuale, de echipă și organizaționale în mod eficient, într-un timp extrem de scurt, cu un impact emoțional care asigură transformare pe termen lung.

Unde și când este utilă educația asistată de cai?

Modulele de educație asistată de cai pot fi incluse în programe de formare de competențe de leadership existente, pot reprezenta activități de sine stătătoare și sunt întotdeauna memorabile prin relevanța și impactul emoțional pe care le oferă.

Educația asistată de cai este extrem de potrivită pentru programele de dezvoltare a competențelor de leadership, management și a sub-competențelor aferente.

Ce competențe dezvoltă cursul “Educația Asistată de Cai – Fundamente”?

Competențe tehnice

Competențe referitoare la persoana trainerului

Cât durează? Când se desfășoară?

Luni 17 – Joi 20 februarie 2020, 4 zile consecutive, orarul general fiind 9:30 – 18:00

Unde se desfășoară?   

Potcoava Mountain Hideaway, Sat Brebu, Comuna Runcu, Dambovita.

Ce include?

Toate activitățile și materialele necesare, spațiu de lucru acoperit, două pauze de cafea și prânzul, în fiecare dintre cele 4 zile.

2 ore de consultanță pentru fiecare participant, ca sprijin pentru prima activitate de educație asistată de cai pe care o va organiza dupa participarea la acest curs.

Exclude cazare, mic dejun și cina. Recomandăm Potcoava Mountain Hideaway www.potcoava.ro

 

Cine sunt formatorii?

https://horsetouch.ro/ionut-popescu/

https://horsetouch.ro/madalina-vintu/

 Care este programul?

Ziua 1 Ziua 2 Ziua 3 Ziua 4
Lucrul cu calul

Educația asistată de cal

Obiective, nevoi, așteptări Demo: educație asistată de cai Practică: educație asistată de cai
Lucrul cu calul

Educația asistata de cal

Gestionarea exercițiilor de la A la Z Practică: educație asistată de cai Practică: educație asistată de cai

 

Care este tariful?

Early bird (pana pe 24 ianuarie): 3300 lei (exclusiv TVA)

Tarif: 3900 lei (exclusiv TVA)

Modalitatea de înscriere – email via formularul de contact